O nama

Kindori

Master plan EHF & HRS

Na 16. konferenciji predsjednika u subotu u Luksemburgu Hrvatski rukometni savez potpisao je Master plan s Europskom rukometnom federacijom za daljnji poticanje razvoja rukometa u svojoj zemlji.

Europian Handball Federation

Europska rukometna federacija, osnovana 17. studenog 1991., krovna je rukometna organizacija u Europi i broji 50 saveza članica i dva pridružena saveza. Sa sjedištem u Beču, u Austriji, odgovornosti EHF-a uključuju organizaciju i vođenje svjetski najistaknutijih i natjecateljskih rukometnih natjecanja, uključujući EHF Ligu prvaka i EHF EURO.

Hrvatski rukometni savez

Počeci sežu u 1948. godinu. 19. prosinca 1948. skupina zaljubljenika u rukomet osnovala je u Zagrebu Rukometni savez Hrvatske koji je djelovao sve do 1992. godine kada postaje Hrvatski rukometni savez. HRS je posao član Svjetske rukometne federacije (IHF) 10. travnja 1992., dok je članstvo u Europskoj rukometnoj federaciji (EHF) dobio 23. srpnja 1992.

Vodimo najmađe generacije prema rukometnoj igri.

Hrvatski rukometni savez je prvi od svih rukometnih saveza u Europi koji će krenuti s projektom "Rukometa u vrtićima" i na to smo vrlo ponosni. Voditeljica projekta dr. sc. Lidija Bojić-Ćaćić uložila je puno truda u taj projekt koji ćemo nastaviti razvijati s našim partnerom Europskom rukometnom organizacijom.

Vizija HRS-a

Nastojimo upoznati djecu s rukometom od najranije dobi kako bismo ih upoznali s njom i približili je najmađim generacijama koje će sutra postati aktivni sudionici i simpatizeri našeg sporta.

Misija

U partnerstvu s Europskom rukometnom organizacijom želimo našem rukometnom sportu omogućiti veću masovnost iz koje bismo onda crpili dodatnu snagu za daljni razvoj i napredak rukometne igre.
Prepoznajte nas i pomognite dati imena našim maskotama!

Naš logo

Ovo je naš logo za projekt "Rukomet u vrtićima" na koji smo jako ponosni. Nismo još stigli nadjenuti imena našim maskotama iz loga stoga vas molimo da nam pomognete i predložite po jedno žensko i jedno muško ime. Hvala!
logo_vrtko_web
1 +
Uključenih vrtića
10 +
Nastavnih sati
120 +
Uključeno djece
1 +
Broj trenera
Kindori
Šta roditelji kažu o rukometu u vrtićima

Izjave roditelja

Istražite što roditelji imaju za reći o nama. Javite nam što mislite o rukometu u vrtićima i što biste željeli dodati ili promijeniti.
Naši treneri

O našim trenerima

Vodimo računa da u vašem vrtiću ima optimalan omjer trenera i djece kako bismo osigurali da svako dijete dobije potrebnu pažnju i usvoji nova znanja i pokrete.
Kindori
Kindori

Sretno okruženje

Activno učenje

Kreativne vježbe

Novo igralište

Istražite Rukomet u vrtićima

Galerija

Pogledajte galerije fotografija iz našeg projekta 'Rukomet u vrtićima' koje vam mogu približiti naše aktivnost i naše partnere iz projekta.
Kindori

PRIJAVITE SE ZA PROJEKT RUKOMET U VRTIĆU?

Zainteresirani da i vaš vrtić bude uključen u projekt "Rukomet u vrtićima"? Naš projekt je prava odluka!