Prijavite se!

Podaci o vrtiću:

Koraci do upisa

Provjerite da li ima dovoljno zainteresirane djece i roditelja koja bi htjela započeti s projektom rukometa u vrtiću. Porazgovarajte s roditeljima i provjerite s Hrvatskim rukometnim savezom da li zadovoljavate uvjete za uvrštavanje u projekt.
Na ovom obrascu unesite sve potrebne podatke i sačekajte odgovor od Hrvatskog rukometnog saveza. Obzirom na kratki rok preliminarne prijave, HRS je odlučio da se rok za prijavu produži do 21. 08. 2022.
Projekt je trenutno u pripremnoj fazi i realizacija se očekuje početkom 2023 godine. Pričekajte na odgovor iz Hrvatskog rukometnog saveza gdje ćete dobiti sve potrebne informacije.
Napominjemo da je cilj Hrvatskog rukometnog saveza da svake godine uključimo nove vrtiće i klubove u suradnju, tako da ako netko sada nema svu potrebnu dokumentaciju, moći se se prijaviti u novom krugu prijava u 2023. godini.

Pažnja

  1. Obzirom na kratki rok preliminarne prijave, HRS je odlučio da se rok za prijavu produži do 21. 08. 2022. godine.
  2. Projekt je trenutno u pripremnoj fazi i realizacija se očekuje početkom 2023. godine.
  3. Nakon prijave biti će obavljena inspekcija vrtića od strane Hrvatskog rukometnog saveza kako bi se ustanovilo da li vrtić zadovoljava sve kriterije za uvrštenje u projekt.
Zašto se prijaviti

Mi cijenimo potencijale djece

U predškolskoj dobi redovita sportska aktivnost stimulira rast i razvoj cijelog koštanog i mišićnog sustava i vezivnog tkiva. Sportska aktivnost ima i pozitivne učinke na psihosocijalni razvoj. Djeca koja se uključuju u sportske škole imaju potencijal razviti se do najviših sportskih mogućnosti uz pomoć školovanih stručnih kadrova.
Kindori

Znanje i igra

Uz zajedničku igru i učenje sport vrlo pozitivno utječe na biološki i psihosocijalni razvoj svakog pojedinca.

Hranjivi obrok

Savjetovati ćemo sadržaje dječjih obrocka koji trebaju sadržavati sve hranjive tvari potrebne za 1 dan igre.

Odlični treneri

Najbolji rukometni treneri u radu s mlađim dobnim skupinama biti će pridruženi ovom projektu.

Slatko okruženje

Vrtićko okruženje dobiti će nove kvalitete i mogućnosti sa doniranom opremom i rekvizitima od strane HRS-a.