Krešimir Pažin

Krešimir Pažin copy

OSOBNO ISKUSTVO & BIOGRAFIJA

Krešimir Pažin rođen 28. 7. 1993., u Vinkovcima gdje je započeo prve rukometne korake kao igrač. Tijekom studija Kineziološkog fakulteta u Zagrebu počinje s radom s mlađim dobnim skupinama u rukometnom Klubu Metalac te kao Magistar Kineziologije i danas radi s mlađim dobnim skupinama te drugom seniorskom ekipom. Kako je jedan od autora priručnika EHF-a u projektu “EHF Kindergarten Handball”, te već provodio program univerzalne sportske škole u DV Vrapče, uključenje u projekt kao što je ovaj EHF-a i HRS-a logičan je slijed ka privlačenju najmlađih sportaša u rukomet. Ovakvim i sličnim projektima zasigurno ćemo dobiti veću bazu djece u našem sportu te samim tim i veću kvalitetu rukometa kasnije.

Rukometni klub Metalac

Jedan od najvećih uspjeha muške ekipe Rukometnog kluba Metalac datira iz sezone 1967./68., kada su rukometaši Metalca osvojili prvo mjesto u Hrvatskoj rukometnoj ligi. U sezonama 2016./17. i 2017./18. Klub se natjecao u najvišem razredu hrvatskog rukometa – Premijer ligi, a danas je stabilan prvoligaš i nastupa u Prvoj hrvatskoj rukometnoj ligi – Sjever.

Također, uz dvije seniorske ekipe, Klub danas okuplja i pet mlađih selekcija koje nastupaju u ligama mlađih dobnih skupina, a zajedno s više od 250 djece koja treniraju u rukometnoj školi Metalac predstavljaju svijetlu budućnost kluba na što smo posebno ponosni, baš kao i na bogatu povijest rukometne ekipe s Keglića.

Učiteljska vještina

Vještine brige o djeci
95%
Društven sa svima
90%
Nastavne vještine
92%
Slijedi pravila
98%
Pojedinosti o profilu
  • Krešimir Pažin
  • +1 123 2345 678
  • kresimir.pazin@gmail.com
  • Zagreb
  • profesor kineziologije
  • 11 godina