Politika privatnosti

Postavke GDPR (zaštita osobnih podatka svih zainteresiranih strana)

web stranice www.vrtko.hrs.hr.

 

Cijenimo vašu privatnost

Koristimo kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva pregledavanja, posluživanje prilagođenih oglasa ili sadržaja i analizu našeg prometa. Klikom na “Prihvati sve” pristajete na našu upotrebu kolačića.

 

Postavke pristanka

Koristimo kolačiće kako bismo vam pomogli u učinkovitoj navigaciji i izvršavanju određenih funkcija. U nastavku ćete pronaći detaljne informacije o svim kolačićima pod svakom kategorijom pristanka.

Kolačići koji su kategorizirani kao “Potrebni” pohranjuju se u vašem pregledniku jer su neophodni za omogućavanje osnovnih funkcija stranice.

Također koristimo kolačiće trećih strana koji nam pomažu analizirati kako koristite ovo web mjesto, pohranjuju vaše postavke i pružaju sadržaj i oglase koji su vam relevantni. Ovi kolačići će biti pohranjeni u vašem pregledniku samo uz vaš prethodni pristanak.

Možete odlučiti omogućiti ili onemogućiti neke ili sve ove kolačiće, ali onemogućavanje nekih od njih može utjecati na vaše iskustvo pregledavanja.

 

Reference trećih strana / Vlasništvo hiperveza

Također koristimo kolačiće trećih strana koje nam pomažu analizirati kako koristite ovo web mjesto, čuvate svoje postavke i pružate sadržaj i oglase koji su vam relevantni. Ovi kolačići bit će pohranjeni u vašem pregledniku samo uz vaš prethodni pristanak.

 
 
HRVATSKI RUKOMETNI SAVEZ

Metalčeva 5, 10 000 Zagreb, Hrvatska