Marina Tomac-Rojčević

Marina Tomac - Rojčević 2

OSOBNO ISKUSTVO & BIOGRAFIJA

Profesor fizičke kulture na radnom mjestu nastavnik tjelesne i zdravstvene kulture i voditelj smjene. Profesor izvrstan savjetnik od 14. 5. 2021. Predavač iz redovne i izborne nastave iz tjelesne i zdravstvene kulture (izborna nastava: prehrana sportaša, kondicijska priprema sportaša, ples, plivanje). Izvannastavne aktivnosti: odbojka, rukomet, atletika i kros za djevojke. Sudjelovanje u Erasmus + projektima: Comenius, Cemlo i Fit4Thought. Sudjelovanje u Intereeg projektima: Check i Ecooperation. Voditelj županijskog stručnog vijeća nastavnika tzk za srednje škole Koprivničko-križevačke županije. Organizacija sportskih i natjecanja u školi. Organizacija svih događanja u školi. Organizacija nastave. Trener sportskog plesa u ŠPK Ritam Koprivnica, trener u Maloj sportskoj školi Koprivnica, vodič pješačkih ruta u Animadoru Koprivnica, trener aerobica i pilatesa u Sportskom centru Cerine u Koprivnici.

Bogato iskustvo u aktivnostima u školskom sportu

Predavač iz redovna i izborne nastave iz tjelesne i zdravstvene kulture (izborna nastava: prehrana sportaša, kondicijska priprema sportaša, ples, plivanje). Kao profesor izvrstan savjetnik, mentorstvo studentima Kineziološkog fakulteta i pripravnicima. Izvannastavne aktivnosti: odbojka, rukomet, atletika i kros za djevojke.

Sudjelovanje u Erasmus + projektima: Comenius, Cemlo i Fit4Thought. Sudjelovanje u Intereeg projektima: Check i Ecooperation. Voditelj županijskog stručnog vijeća nastavnika tzk za srednje škole Koprivničko-križevačke županije. Organizacija sportskih i natjecanja u školi. Organizacija svih događanja u školi. Organizacija nastave. Trener sportskog plesa u ŠPK Ritam Koprivnica, trener u Maloj sportskoj školi Koprivnica, vodič pješačkih ruta u vlastitom obrtu Animador Koprivnica, trener aerobica i pilatesa u Sportskom centru Cerine u Koprivnici. Organizacija i provođenje zimovanja djece. Organizacija i provođenje obuke neplivača za djecu predškolske i školske dobi. Organizacija škole klizanja za djecu predškolske i školske dobi. Organizacija i provođenje Olimpijskog festivala za djecu predškolske dobi. Organizacija plesnih natjecanja u sklopu Hrvatskog sportskog plesnog saveza.

Učiteljska vještina

Vještine brige o djeci
97%
Društvena sa svima
95%
Nastavne vještine
96%
Slijedi pravila
95%
Pojedinosti o profilu
  • Marina Tomac-Rojčević
  • +1 123 2345 678
  • marina.tomac-rojcevic@skole.hr
  • Koprivnica
  • profesor
  • 23